Брутално зверство! Трима мъже нападнаха и попиляха от бой бизнесмен в Сандански!

полиция

Сандански бизнесмен оцеля по чудо, след като е нападнат в гръб на улицата, на метри от парк „Свети Врач“, под сградата на Държавно горско стопанство в Сандански.

Иван Попов, който има бизнес с ковано желязо, е нападнат и ограбен от три момчета. Инцидентът е станал малко след 5.00 часа на ул. „Никола Вапцаров“, която се намира по протежението на парковата зона в Сандански, пише struma.bg.

Нападателите са му нанесли първо удари в областта на главата, продължили да го удрят и след като паднал на земята. Откраднали са чантата му с пари и лични документи и мобилния телефон.

„Както всяка сутрин, и тази тръгнах от вкъщи към 5 часа за цеха, който се намира в другия край на града, до кръговото. Минах сградата на Горското и малко преди стълбите за парковата зона бях ударен. Първо в гръб, усетих удари в областта на главата. След това се свлякох на земята. Няколко минути съм бил в безсъзнание.

Когато дойдох на себе си, лицето ми бе в кръв, имах болки в главата. Избърсах кръвта от лицето си и тръгнах надолу. Стигнах до автогарата. Едното кафене бе отворено и седнах там. Жената, която продаваше, ме познава и ми каза, че изглеждам много зле. Тогава покрай автогарата премина патрулна кола.

Аз махнах на полицаите и те слязоха и дойдоха при мен. Попитаха ме какво се е случило. Аз им казах, че бях нападнат и ограбен. Те ми предложиха да се кача в колата и да отидем в полицейското управление. И така направих. Качих се с колата и ме закараха в управлението. Там бе извикан екип на Спешна помощ, за да бъда прегледан и превързан.

Дежурната лекарка ми направи превръзка и обработи раните. Каза, че само на едно място в главата раната е по-дълбока и че трябва да си направя скенер, да не би травмите да са по-сериозни. След това пристигна следователка, която ми задаваше въпроси за инцидента.

По този път минавам от години, досега не съм нападан. Преди време, преди 90-те години, имаше период когато нападаха и пребиваха хората по улиците, а сега се случва пак.

Разбрах, че нападателите са установени. На мен лично не са ми звънели от полицията, за да ме уведомят. Написах обяснение и се подписах върху него. Казаха ми още, че е образувано досъдебно производство и след като приключи, ще бъда уведомен писмено. Занимавам се с ковано желязо от 40 години. Не дължа пари на никого, а има хора, които ми дължат пари.

След инцидента имам болки в главата и по тялото. Дано да ми върнат мобилния телефон, защото ми е много ценен. Там е целият ми архив на произведените от мен спални, столове, маси и други аксесоари“, разказа пострадалият.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ