МВР на Рашков заора дъното! След Полицайката Радева, и ченге от Хасково сее страх с пищови (СНИМКА)

петър накев

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков тотално е изпуснал юздите на МВР, като паралелно с ширещата се корупция из всички нива на системата, лъснали зловещи около случая „Георги Семерджиев“, служителите на реда масово се изживяват като мутри и гангстери от Бронкс.

Най-пресният пример за това бе полицайката от Първо РПУ Симона Радева, за която стана ясно, че е не само, че осигурявала „чадър“ над осъждания за разпространение на наркотици бивш футболист, убил две жени, но и му е съдействала след извършването на престъплението.

Излязоха наяве клиповете с неадекватното поведение на полицай Радева в социалните мрежи, където в серия от видеа размахва служебните си Полицейски белезници. А вместо това можеше навреме да ги щракне около китките на Семерджиев, за да предотврати касапницата от бул. „Черни връх“…

Служебната демонстрацията на отстранената временно от длъжност Радева не е единичен случай в МВР, чийто министър Рашков си прави тънки сметки в най-скоро време да оглави КПКОНПИ.

В сигнал до ПИК възмутени жители на Хасково алармират и за местен полицай, който злепоставя MBP. Петър Накев разпространява от личните си профили публикации, които не само, че уронват престижа на пагона, но и поведението му е абсолютно несъвместимо със служебното му положение.

Нещо повече – служителят на Бойко Рашков невъзмутимо използва и служебната си патрулка като масовка в клипчетата, качени в платформата Тик-ток.

Не само там обаче ченгето от Хасково злепоставя системата и от публикациите му всъщност личи, че у него дреме скрит гангстер, който размахва служебния си пистолет и има голям афинитет към пачките с мангизи.

След разпространените видеа в социалнитем режи на служителя на полицията в Хасково, от МВР обявиха, че тече проверка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ