Киро и Лена са в тотална истерия – чакат отмъщение. Херо Мустафа разбра за интригата им,

лена кирил петков

Падналият Киро с господарката Лена-на-Киро-и-Миро са в тотална истерия! Тя е разбрала за тайната им интрига и в пълен потрес очакват нейното отмъщение, което може да ги съсипе.

Какво става?
Тя е Херо Мустафа, която е научила за предателството на Кирил Петков и Лена Бориславова! Ще ви кажа какво…

Да припомним. Посланичката на САЩ и президентът Румен Радев, през есента на 2021 г., изиграха ролята на кръстници на проекта “Продължаваме промяната”, докато той бързо се превърна в проекта “Пълен провал”. И вдигнаха ръце от просто Киро. Снеха политическо доверие, така да се каже.

Президентът Румен Радев даже нарече бандата на подменкаджиите “шарлатани”, а сделките с предателите от “Има такъв народ” – “търгашество”.

Отчаян и озлобен, заради липсата на подкрепа от президентството и от “Козяк”, Кирил Петков е изпратил сигнал срещу посланик Херо Мустафа до Държавния департамент на САЩ. Най-бързо пропадналият премиер в историята на България, се е оплакал гневно, че не получава достатъчно подкрепа от американското посолство в София. Кирил Петков разчитал, че Херо Мустафа ще натисне Бойко Борисов, така че да го склонѝ народни представители от ГЕРБ-СДС да не подкрепят вота на недоверие или да заиграят с кворума, за да оцелее правителството. Соросоидни проводници дори са се опитвали да сплашат Бойко Борисов, че може да се озове във втори списък “Магнитски” със санкции от Държавния департамент на САЩ, ако не е сговорчив – това спекулативно беше разказвано на журналисти и политолози. Оказа се евтин фейк и въздух под налягане: цяла България видя топлите отношения на Херо Мустафа и Бойко Борисов на официалното парти по случай националния празник на САЩ. Според достоверни източници, лидерът на ГЕРБ е бил единственият гост, допуснат да влезе с автомобила си отвъд бариерата. Като му докладвали за това по телефона, премиерът в оставка Кирил Петков побеснял и наредил на кортежа на НСО да направи завой и да го върнат обратно в Министерски съвет.

Още по време на официалната визита на помощник-държавния секретар на САЩ Карън Донфрийд в България, на 18 май, е станало ясно, че администрацията на президента Байдън гледа на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов като на стратегически партньор.

Междувременно, разкритията за задкулисните сделки на премиера Кирил Петков със спортния министър Радостин Василев и мини-групата на отцепниците от “Има такъв народ”, за опитите за покупко-продажба на депутати от “Възраждане”, са дискредитирали “Продължаваме промяната” във Вашингтон. Масло в огъня е наляло разкритието на ПИК и “Труд”, че двойният убиец и нарко-дилър Георги Семерджиев е в основата на организацията за специални доставки в Министерски съвет, наречени “пици с кристали”, по аналогия с нова дизайнерска дрога. Съмненията бяха подсилени от вътрешен чат на ИТН, от 9 април, в който спортният министър Радостин Василев пише: “При тест за наркотици в МС, поне 5,6 изгарят”, а напусналата парламента в сряда депутатка от ИТН Виктория Василева нарича министъра на културата Атанас Атанасов: “малко дрогирано ла@но…” (скрийн-шот на споменатия чат, който аз имам, беше публикуван от ПИК и 5Gmedia на 14 юли).

Панически вкопчените във властта Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер, които наричам триото: Клоунът-Хищникът-Ковчежникът, са готови на всичко. Прибързаните социологически внушения само изиграха обратен ефект – разумните хора прозряха поредната измама: да се покаже, че ПП и ДБ вървят смело и самоуверено към избори. Да, де, но това изобщо не е така! Вкопчили са се в третия мандат като удавник за сламка! Но и тази надежда ще се изпари скоро.

Защо Клоунът-Хищникът-Ковчежникът заливат медиите с пиар клишета от най-долнопробен вид и командироват в телевизиинните студиа своите остриета плюс марионетката Руди, спортният министър, който плаши гаргите, че може да стане вътрешен министър?! Защото съзнават, че в 48-я парламент няма да имат повече от 45-48 депутати. Поради това прозрение, тримата привилегировани предатели от четата на Слави: Радостин Василев, Георги Георгиев и Николай Радулов, са били уведомени, че нямат място в предизборните листи на “Продължаваме промяната”, което ги накара да обявят свой проект за гражданско движение (“гладна кокошка просо̀ сънува”).

ПП и ДБ вече са в навечерието на братоубийствена война, защото Христо Иванов (приятелят на олигарсите Иво Прокопиев и Пламен Бобоков) иска поне 10-12 избираеми места, което е почти двойно на електоралната тежест на ДБ. След като вкарат всичките си кадри, избирани по сексуален и приятелски принцип и като скрият в парламента (заради имунитета!), близките си съратници във властта, за областните координатори остават много малко опции – това поражда огромно напрежение по места̀, с което Кики и татко му кара Петко не могат да се справят.

… А, да не пропусна на финала… отвратената от доноса на Кирил Петков Херо Мустафа си е удължила с още малко мандата в София. Забавно, а?!

От личния блог на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ