Неудобно въпросче за отношенията с Христо Иванов извади Надежда Йорданова от равновесие

надежда йорданова

Правителството на Кирил Петков дойде на власт със заявката да не толерира назначения по втория начин, но за никого не е тайна, че целият кабинет е „червив“ и редица постове се заемат точно от такива хора – съпруги, годеници, любовници, кумици и братовчедки до девето коляно, предава ПИК.

В кюпа, според мълвата, е и правосъдният министър Надежда Йорданова, за която открай време се говори, че преди да поеме ресора е имала прекалено близки отношения с Христо Иванов.

Неудобно въпросче какви точно са отношенията и с бившия министър на правосъдието и как от негова секретарка се издига до министър, зададено от колегата Николай Караколев, първо изчерви, след което извади от равновесие Надежда Йорданова в кулоарите на Народното събрание по-рано днес.

Правосъдният министър на Просто Киро се смути от питанката като ученичка на изпит.

Трябваха й няколко секунди да се окопити, да влезе в отбранителна позиция и да превключи първоначалния мил тембър в открито заплашителен тон с предупреждение към репортера да спре да разпространява фалшиви новини.

Слуховете, че Христо Иванов е кръшкал на жена си, докато тя работела в Брюксел, с Йорданова плъзнаха още от времето, в което той оглавяваше правсъдното министерство, а тя бе шеф на кабинета му.

След като напуснал високия пост, той продължил да поддържа тесен контакт с шармантното Наде.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ