Даниел Митов: Името Бойко Борисов отваря врати, когато трябва да се решава важен проблем

Даниел Митов

Парламентът изгуби ценен човек. Това коментира за Виктория Василева от ИТН, която напусна НС, Даниел Митов от ГЕРБ. Преди да влезе в студиото, той разцелувал колежката си, която бе гост преди него в сутрешния блок.

Смятам, че трябва да отидем на избори, парламентът и тази конфигурация са се изчерпали, отсече той по отношение на предстоящите консултации за кабинет.

Когато говорим за съюзнически посолства, нормално е те да се интересуват от това какво се случва в страната. А името Бойко Борисов отваря врати и нашите съюзници звънят на Борисов, опозицията се оказва по-важна за нашите партньори, защото явно те не вярват на правителството. Всички възможни европейски лидери звънят, каза Митов. Хора от ЕК, от Франция, от Германия са звънели на опозицията, каза още той.

ГЕРБ подкрепи френското предложение за Северна Македония, тъй като ПП не вкараха предложение за подкрепа на това предложение. ДБ се ангажираха и ние първи вкарахме решението. Това беше лидерското действие, заяви Даниел Митов.

Ясно е, че са манипулирани снимките от спалнята на Борисов. Българската прокуратура е институцията, която трябва да се занимава с тези неща. Сега на някои не им харесва резултата, коментира народният избраник резултатите от петорна експертиза за парите в шкафчето на експремиера.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ