Скандал тресе МС! Мустафа Карадайъ скочи на мъжа на Лена: Спрете! Това за вас нормално ли е?

payimage-521000

Непрекъснато от тази трибуна се поощрява лъжата. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в процедура към председателстващия заседанието на парламента Мирослав Иванов.

Повод бе наложено наказание „забележка” на зам.-председателя на ПГ на ДПС Хамид Хамид заради реплика към депутата от „Продължаваме промяната” Настимар Ананиев.

Карадайъ поиска председателстващият да бъде наказан, защото „позволява на Ананиев да лъже най-нагло и безогледно от парламентарната трибуна”.

Вчерашните стенограми са факт, има и видеозапис, къде и с какво г-н Хамид излъга от тази трибуна? Той посочи, че Ананиев лъже. От тази гледна точка възразявам срещу поведението на председателстващия, каза Карадайъ.

Моля вчерашните стенограми и видеозаписи да ги осигурите и да се подготвите до сряда. Да сте ги прегледали и да се мотивирате къде г-н Хамид и с какво е сгрешил тук от тази трибуна, за да му бъде наложено наказание, настоя Карадайъ.

Призовавам ви да не толерирате лъжата от тази трибуна, категоричен бе Карадайъ.

Човек получава наказание, когато разобличава лъжата и то за неща, които са факт и ги има в стенограмите и видеозаписите. Това, ако за вас е нормално, за мен не е. Моля, да си мотивирате наложената забележка, поиска още Карадайъ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ