Бившите хора на Слави станаха за смях! Руди Гела разкри, че Василева се е крила от Киро в спалнята му

виктория василева

Ах, виеее, разбягалите се от четата на Слави, уточнявайте си версиите, де. Защото ставате за Смях! Не че преди не бяхте, но нейсе…

Виктория Василева: „Аз на среща с Кирил Петков в апартаменти не съм била. А защо Радостин Василев обясни преди няколко дни, че Виктория Василева е била на срещата в апартамента му?! Аха, може да е просто недоизказване и всеки да признава само част от истината. Аз знам от участник в срещата на отцепниците от ИТН, че когато Киро дошъл, Вики се скрила в спалнята на Руди. Хахаха, оперетка, драги зрители.

На въпрос дали „Има такъв народ“ и „Продължаваме промяната“ могат да бъдат отново част от една коалиция, Виктория Василева отговаря:“Има изтрезняване във всички партии от доскорошната коалиция, склонни са да правят повече компромиси“. Че те пияни ли са били досега?! Може би. И пияни, и дрогирани, и зомбирани… знае ли човек, просто така кошмарно управляваха 7 месеца. Вечер се напиваха, а сутрин повръщаха върху нас.

Казва се „отрезвяване“, впрочем. Но няма да придиряме чак толкова. Претенцията ни е за малко почтеност и повече отговорност, отказване от връзкарството и злоупотребата с власт.

Ако не можете да устоите на изкушенията – връщате се обратно у вас или отивате на среща с Иван Гешев. Това е.

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ