Репортер ошашави Надежда Йорданова в парламента, играха на гоненица: Ъ, аз с кого говоря?!

надежда йорданова

Министърът на правосъдието Надежда Йорданова в гоненица в парламента с журналист от сайта neudobnitebg.com. Забавното видео беше качено в Youtube.

То тръгва с въпрос към министърката в оставка дали има по-специални отношения със съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов. Ошашавената Йорданова отговаря: „Ъ, аз със кого говоря“.

След представянето тя рязко се сеща, че трябва да влезе в залата. И… тръгва в обратната посока към стаята на парламентарната група.

На въпрос как е станала правосъден министър от „секретарка“, Йорданова се спира, обръща се и заявява:

„Спрете да разпространявате фалшиви новини. Аз, можете да видите автобиографията ми, началник на кабинета на министър на правосъдието е нещо съвсем различно. Следващият път бъдете подготвен!“, тросва се тя и влиза в стаята, където престоява неуточнен период от време.

В крайна сметка все пак излиза и тръгва към залата – вече видимо раздразнена.

Следват няколко пъти опити за въпрос какъв трудов стаж има преди да стане правосъден министър. На това тя отвръща, че са повече от 15 години.

На въпроса къде обаче отново следва същият отговор: „Бъдете подготвен следващия път!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ