Птичето отлита! Жената на Кирил Петков напуска България заради любовницата му Лена

линда петкова кирил петков

Съпругата на Кирил Петков планирала да го изостави в разгара на политическата жега у нас и да се върне в родната си Канада, за да си отдъхне от напрежението, възникнало в семейното гнездо след скандалите около него и Лена Бориславова, писа „Ретро“.

Двете й сестри настоявали пътуването да се осъществи в близката седмица, тъй като семейството й не я е виждало от две години. Трите сестри непрекъснато поддържат виртуален контакт. Канадките не спират да пишат на сестра си в България, колко им липсва и как трябва да направи всичко възможно да се видят съвсем скоро.

Последния път Линда се прибра у дома през февруари 2020 година за погребението на майка си, която издъхна от рак след дълга борба с болестта. За погребението Линда отишла сама без трите си дъщери и мъжа си Кирил. Две години по-късно канадката все още не е стъпвала на родна земя, където и до днес живеят баща й и двете й сестри в семейното ранчо за над един милион лева в покрайнините на градчето Кортни, провинция Британска Колумбия. Едната от сестрите на Линда е нейна близначка. Тя ги запознала с Кирил Петков, с когото учили в университета в Британска Колумбия. По късно там се записала да учи и Линда.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ