Скандал: Лъсна нова гнусна гавра на убиеца Семерджиев, намесен е и бивш национал

георги семерджиев

Георги Семерджиев, който уби две млади жени при катастрофа, и бившият национал Иван Бандаловски са подсъдими за нанесен побой над старец в столичния кв. „Хаджи Димитър“ преди 10 години, а делото срещу тях все още е на първа инстанция.

Точно в деня след кървавата катастрофа, при която загинаха две млади момичета, е трябвало да се явят на поредното заседание, пише „Телеграф“. На 6 юли 36-годишният Семерджиев все още се укриваше и не беше арестуван.

Семерджиев и Бандаловски са подсъдими за жесток побой над възрастен човек през май 2012 г. Те го плашили и с мачете. Нанесена му е средна телесна повреда, пише в кориците на делото.

Интересна подробност обаче е, че процесът тръгва отначало заради смяна на съдебния състав. Има множество отменени заседания заради неявяване на някого от подсъдимите или техен адвокат. До храма на Темида няколко пъти вече са призовавани и полицаи от столичното 5-о РПУ, които са разследвали жестокия побой.

„Няма нищо такова. Не ме притеснявайте. Няма какво да коментирам“, коментира Бандаловски пред „Телеграф“, запитан ще се яви ли на следващото заседание, което е насрочено през октомври.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ