Андролова: ПП приключи в този формат. Кирил и Асен трябва най-после да го схванат

кирил петков асен василев

Асен Василев: „Отвън се подшушва да се правят някакви евроатлантически неща с ГЕРБ. Ние инструкции от посолства не приемаме“.. Излишно „патриотарство“ на фона на конците за дърпане, които виждаме.

Асен явно или не разбира как се е появила ПП и на чий влак се вози, или грубо и невъзпитано за конструкторите и кондукторите, които са му отворили вратата и галантно са му асистирали за позицията, се прави на ощипана девойка…

Сърдитите олигарси без поддръжка отвън нямаха шанс срещу Борисов, без оплакванията, доносите и воплите на нашенци в чуждата амбасада Кирил и Асен нямаше да ги огреят никакви среднощни пици с добавки в МС.

Щеше да има пици, но по домовете, а не като самонадеян спектакъл в сърцето на изпълнителната власт. Но за Асен тези детайли са ненужни подробности.

ПП приключи в този формат. Някакси Кирил и Асен трябва най-после да го схванат. Танцуваха едно лято и толкова! Краят винаги е логичен за разлика от началото.

Асен веднъж набута американското посолство за доведения инвеститор, сега втори път казва неща, които не са за казване. С това сам се слага директно в графа „неподходящи“, докато Кирил отдавна е поставен там и трие скамейката.

Явно двамата не разбират това, нямат намерение да се оттеглят и така ще потопят докрай всичко около себе си.

Илюзорното усещане за величие и самовлюбена единственост е направило много лични пътеки непроходими…

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ