Унищожиха Нинова: Стопанката на Позитано 20 играе като за последно! След това БСП изчезва

7 Dni Bulgaria19.07.2022
корнелия нинова кирил петков

Политическият анализатор Боян Чуков даде много интересен ракурс на връчения на Корнелия Нинова мандат:

Президентът постави Нинова в ситуация цугцванг като й връчи мандат за съставяне на правителство. Стопанката на Позитано-20 е принудена да играе в личен план като за последно. Търговията с оръжие е много доходна за българския народ и промишления ръст на България в ЕС.

Пенсионерите богатеят не с дни, а с часове. Нинова окончателно се прегърна с ДБ и ПП за тържеството на социалистическите идеи. Нормално е да покани на Бузлуджа Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев и Атанас Атанасов. Много са, силни са! Всички те пак са тук. И всичко това в името на народа и евроатлантическото мнозинство. Колкото и да е възрастен електоратът на БСП и със забавени мисловни процеси, няма как да не вдене, че и този път Корнела дава неопровержими доказателства, че е истински последовател и пазител на идеите на Димитър Благоев. Не е за сефте, но все пак.

БСП определено ще танцува само това лято. Ако въобще се стигне до танци. БСП е обречена да бъде прехвърлена на „изкуствено социологическо дишане“. Този процес тръгна и се вижда с просто око.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ