Президентският политолог Слави Василев с кървав удар по Кирил Петков! Унищожи го…

7 Dni Bulgaria19.07.2022
румен радев кирил петков

Не знам защо е толкова интересно кой ще вземе мандата при положение, че хората, които правят правителство са едни и същи. Правителство с мандат на БСП е обречено на провал.

Това коментира президентският политолог Слави Василев за „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

По думите му нов кабинет много трудно ще произведе реформи. „Цялостната оценка на Петков е провал. Кабинетът спря да работи с „Газпром“, не обратното. Газовите доставки са основен препъни камък за управлението на ПП. Политическата система и правилата са счупени“, сподели Василев.

От своя страна политологът Любомир Стефанов сподели, че винаги има шанс за ново правителство, но въпросът е доколко е реалистичен.

„Политиците нямат въображение, не си представят какво произлиза от техните действия. Трябва да се прави кабинет с хоризонт, а не на инат. Кампанията на ПП беше свежа, с лозунги на ДБ и СДС. Нямаше никакви конкретни действия“, смята той.

Според него ПП се държи сякаш не ѝ трябва никой да управлява, а това показва липса на политически опит. „Антикорупционната комисия е спорно дали не е бухалка за страх. ПП не се учат от грешките си и изискват от другите, вменяват неща„, отбеляза Стефанов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ