Още разкрития от Делян Добрев! Корнелия Нинова и Кирил Петков са наистина международни аферисти

7 Dni Bulgaria20.07.2022
payimage-515541

Вчера разбрах, че „Булгаргаз“ е купувал газ от „Винтерсхал“ – посредник на „Газпром“, коментира за „Твоят ден“ по NOVA NEWS Делян Добрев от ГЕРБ.

Преди час чух слух от БСП, че ръководството им е разпоредило да отменят отпуските си, защото НС ще се разпусне след 15 август. БСП може би планират умишлено да забавят мандата с цел да си изберат по-подходяща дата за избори през октомври, каза още депутатът.

Според него идните дни НС няма да разисква най-важните теми. „Ние сме в залата и участваме в разискванията и гласуванията, но няма да съдействаме да има кворум. Забавянето на Плана за възстановяване беше заради вкарване на два лобистки проекта – за батерии и геотермална енергия. От тези неща българската енергетика няма нужда, но се направи, за да се вземат комисиони“. И допълва, че ГЕРБ е оставила План за възстановяване, готов на 99%.

„Не разбирам защо БСП да не направят правителство, ПП продължават да купуват руски петрол въпреки че твърдят, че не искат руски газ. Всички газови договори работят така че трябва да платим всичко по договора, нищо, че не сме получили количествата“, сподели Добрев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ