И Коце от „Възраждане“ бесен на Нинова! Обвини я, че откраднала мандата: Това е гавра с народа

7 Dni Bulgaria22.07.2022
костадин костадинов, корнелия нинова

„Този мандат няма да бъде осъществен  и това е гавра с България и с българския народ. Подозирам, че след 15 август могат да го задържат и до 15 декември, а може би и до 15 януари, за да можем да изкараме празниците”. Така председателят на „Възраждане”  Костадин Костадинов коментира думите на Корнелия Нинова, че ще задържи третия мандат до 15 август.

Той бе категоричен, че това е гавра с България от страна на „едно импотентно управление”, което прави всичко, за да се задържи още малко на власт.

Относно ръководството на КЕВР Костадинов коментира, че още, когато е гласувана кандидатурата на Станислав Тодоров, партия „Възраждане” е гласувала „против”.

„Още тогава казахме, че ще има проблем, защото начинът по който бе извършен този избор е неконституционен. Сега предстои да изберат и председател на КПКОНПИ, ако направят отново същата грешка?”, запита Костадинов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ