Коцето от „Възраждане“ горещо: Привикват запасняци, взимат мерки за униформи и ги готвят за мобилизация!

payimage-510322

Шокиращо разкритие на Костадин Костадинов, лидера на „Възраждане“, накара мрежата да настръхне. Готви ли се България за война с Русия. Според него армията подготвя мобилизация. Нещо повече, към коментара си той е прикачил повиквателната заповед, която е получил негов приятел.

Вижте какво пише Костадинов на страницата си във Фейсбук.

Мой приятел вчера получи повиквателна от войската и днес ходи във военното окръжие. Взели са му мерки за униформа и са му направили инструктаж къде да се яви при нападение, за да бъде извозен с автобуси заедно с другите мобилизирани.

Уважаеми сънародници, нужно ли е да ви казвам, че управляващите национални предатели искат да осъществят украински сценарий в България и да ни вкарат във война с Русия? Или вие сами вече се досещате?

Идват избори през октомври. На тях ще избираме не между възраждане и всички останали, а между мира и войната. Да сме наясно – само Възраждане може да гарантира мирното и свободно съществуване на Родината ни. Всички останали американски метастази гледат на нас, българите, само като на пушечно месо във войната срещу Русия“, пише още той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ