Преговорите за кабинет приличаха на покер-партия, в която участват всеизвестни измамници

корнелия нинова кирил петков

Преговорите за кабинет с третия мандат приключиха. Те и бяха обречени, предвид характеропатиите на участниците, както вече няколко пъти писах.

От самото си начало приличаха на покер-партия, в която участват всеизвестни измамници. Залогът беше общественото нежелание за нови избори и всички се включиха в игра, която знаят, че трябва да разтурят. Въпросът беше, кой ще намери повод да изкрещи „измамници“ и да посегне към кобура. Направи го Слави и логично ще извлече някакъв дивидент от позата си на оскърбена невинност.

За ПП-тата ще остане неудобното обяснение защо все пак са го допуснали до масата, та нали беше мафия⁉ За ДБ и БСП трагикомичният им опит за брак заради властта.

За народа омерзение и измамени надежди.

И избори, чиито резултат няма значение, защото раждането на следващото управление се бабува в едно посолство на Козяк и следва да събере днешните антагонисти.

На който не му се харесва това, му сочат за алтернатива рубладжиите и путинизма.

Вярвам в българския народ, че ще изненада авторите на грозния сценарий и ще намери трети път. Послушание нито на Изток, нито на Запад, а отстояване на националния интерес!

От Фейсбук профила на Искрен Веселинов, ВМРО



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ