Смразяващи кръвта разкрития за смъртта на 17-г. Илия в адското меле с колата-ковчег

катастрофа царево

17-годишният Илия от Приморско е загиналият младеж при адското меле на пътя между Царево и Лозенец, което стана късно снощи. Зад волана на Голфа, който се вряза челно в движещата се в насрещното Дачия, е бил 18-годишният Румен Димов от Царево, пише Флагман.

В колата-ковчег са се придвижвали общо четирима младежи на възраст между 17 и 18 години, които отивали на дискотека в петък вечер. Румен, който имал книжка само от 5 месеца, взел колата на баща си, за да откара приятелите си на купона. За Илия обаче пътуването се оказало фатално.

Около 22,30 часа в района на 51 км от отсечката между Царево и Лозенец в платното в посока Царево младият шофьор не преценил ситуацията и предприел изпреварване на пътнически автобус.

Последвал ударът, при който Илия буквално изхвърчал от купето на Голфа и издъхнал на място.

Дачията е управлявана от 66-годишен бургазлия, който заедно с Румен е откаран в УМБАЛ-Бургас, взета им е кръв за химичен анализ и са оставени за наблюдение.

Водачът на автобуса, с който са се придвижвали петима пътници, е тестван на място с дрегер за алкохол и наркотици, като пробите са отрицателни.

Той и петимата души, които е превозвал, не са получили наранявания, прегледани са на място и са освободени.

По случая е започнало разследване.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ