Любовните афери на Лена разцепиха „Промяната“: Миро и Ицо Хазарта остават с пръст в уста?!

лена бориславова

Лена Бориславова все повече затвърждава репутацията си на фатална жена. След като за една бройка не разби семейството на началника си Кирил Петков (а може и да е успяла, но това да се крие от широката публика), с любовните си афери началникът на кабинета на премиера в оставка е на път да разцепи и „Продължаваме промяната“, твърди ПИК.

На фона на очакваните предсрочни парламентарни избори, народни представители наблюдават с интерес и бъдещата подредба на листите на харвардската партия. Със сигурност Лена Бориславова отново ще е в тях, но за разлика от нея местата на годеникът й Мирослав Иванов, и на неговия колега Христо Петров-Ицо Хазарта, не били никак сигурни, прогнозират из парламентарната група.

След Миро и Киро дойде ред на Ицо.

Така депутати коментират пред „Труд“ най-горещата любовна афера на Бориславова с депутата, изпял прословутия рап рефрен „в парламента да лапаш пи*ки е бизнес“.

В парламента вървят облози дали и известният рапър е държал парапета на тайната любовна квартира по подобие на министър-председателя Кирил Петков. Сюжетът беше заснет от охранителни камери към входа на апартамент под наем, където Петков и Бориславова са се усамотявали през миналото лято.

Прясната мълва е, че напористата началничка на кабинет е натирила Кирил Петков, след като бе свалена от самолета до Рим заради жената на премиера – Линда. И демонстративно се преориентирала към народния представител Христо Петров, който е без диплома за висше, но е член на парламентарната комисия по образование.

Слухове за топлите им отношение се разнасят вече два месеца.

На този фон зам.-председателят на 47-ото Народно събрание Мирослав Иванов изглеждал съвсем изпаднал от класацията на амбициозната Лена. Негови колеги твърдят, че все по-често го виждали да си купува 12-годишно уиски от парламентарния бюфет.

Малко след парапетния скандал и свалянето на Лена от самолета, Мирослав Иванов беше използван като кризисен пиар и Бориславова демонстративно показа на журналисти в кулоарите на парламента годежен пръстен от него. Бижуто се появи на ръката на Лена малко преди вота на недоверие срещу правителството, а от няколко седмици Бориславова постоянно пътува и до Ямбол, откъдето е родом и издигнат за депутат годеникът й Миро.

В града на богинята Диана обаче местните обсъждат от няколко дни и аферата на Лена и Ицо Хазарта. Още миналата есен при реденето на листите на „Продължаваме промяната“ беше публично известно, че Мирослав Иванов дължал водаческото си място в Ямбол на влиянието на дългокосата юристка върху Кирил Петков. Според депутати, такава била ситуацията и с Христо Петров, който бе пръв в листата на ПП за 25 МИР. Рапърът попаднал в листите на „Промяната“, защото Лена натиснала за това Петков и Асен Василев.

След скандалните снимки на Лена и Киро точно Василев остро се възпротивил Бориславова да кадрува толкова безпардонно в бъдещите листи на формацията. По неофициална информация между Бориславова и Василев имало скандал в Министерския съвет, но огнената брюнетка му отговорила само: „Оправи първо своя личен живот!“.

Любовните афери се отразявали зле и на цялата парламентарна група, твърдят народни представители. Част от депутатите пък са откровено гневни на подигравателните забележки от опонентите си, дали са влезли в парламента, след като са пили кафе с Лена.

Близостта на Бориславова с Ицо Хазарта е разпалила ревността на Кирил Петков и Мирослав Иванов и двамата двамата дори стоплили отношения, след като месеци наред се поздравяваха повече от хладно и не се засичаха дори на официални събития.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ