Митов: Управляващите се самосвалиха! Искат само власт и постове. ДБ седят заради ,,столчето“

Даниел Митов

Управляващите са се самосвалили, защото са във властта заради самата власт и постовете. Това мнение изрази Даниел Митов от ГЕРБ.

„Те се самосвалиха. Защото управляващите партии са се хванали за властта – просто заради самата власт. И то си пролича от този „запис”. В този разговор на ДБ си пролича, че те нямат нищо общо с другите, но седят заради самата власт, заради столчето”, заяви той в сутрешния блок на Нова ТВ.

„Партиите искат различни неща в различни моменти от политическия живот. Имат техните мотиви, след като се натрупа критична маса от политически желания в една и съща посока – се отива натам. Очевиден е провалът на правителството”, отговори Митов на въпрос дали се задават предсрочни избори.

По думите му обаче, когато има очевидности и ясно несправяне със задачите – отиването на избори е съвсем нормално. „Това е и желанието на голяма част от българските граждани, Нашите избиратели искат да се отиде на избори”.

И допълни: „Кой ще е бъдещ партньор- решават българските избиратели. Когато отидем на избори, когато станат ясни резултатите – тогава ще се решава кой ще е бъдещ партньор и кой не. И то на базата на общи ценностни и философки разбирания за това в каква посока трябва да се движи държавата”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ