Крадат, пият, бият се и трошат квартири – австрийско семейство подлудява Бургас, полицията на крак

камера

Австрийско семейство подлуди със скандали, вандалски прояви и кражби бургаски хазяи и собственици на магазини. За това алармират пострадали, цитирани от Флагман.бг.

Последната изцепка на семейство Граз, които са печално известни с буйствата си по различни поводи и в различни части на града, е отпреди ден.

Красивата и по нищо не даваща вид на крадла Кристин Граз влиза в кварталния магазин в блок 89 в ж. к. „Славейков“, завърта се между щандовете и безцеремонно прибира бутилка водка в чантата си.

Хващат я на камерите и вече е подаден сигнал в полицията.

Оказва се, че славата на семейството на пияници, побойници, скандалджии и крадци се разнася от години в Бургас. Кристин и съпругът й имат и три малки деца, които към момента, по думите на техни съседи, са отнети от социалните заради неадекватното поведение на родителите и неполагане на нормални грижи за тях.

От магазина, където последно е забелязана да краде Кристин, са подали сигнал в полицията. Оказва се, че срещу семейството има и други подавани жалби – за домашно насилие, вдигане на шум и кражби.

Съпрузите са хващани в магазин „Анет“ и в други супермаркети, винаги вземали бутилки алкохол за поредния запой, които така и не плащали.

Препатили от изцепките на семейство Граз бургазлии разказаха за своите неволи.

Преди години те живеели в бургаския ж. к. „Възраждане“ на квартира с трите си невръстни дечица. След една пиянска нощ обаче мъжът пребил жена си пред децата и опустошили апартамента на младия бургазлия, изхвърляли мебели и уреди, чупили врати и прозорци по време на скандалите си. Имало информация, че били гонени от няколко квартири из целия град.

В момента сем. Граз се подвизава бургаския ж.к. „Славейков“, без децата си, които са настанени в защитено жилище.

„Тези хора пият много, бият се, крещят, вдигат скандали. Мъжът я малтретира, а когато някой извика полиция, казват, че не е имало насилие и си продължават стария начин на живот. Целият град ги знае вече, от години се местят и навсякъде едно и също“, коментира ужилен от австрийското семейство мъж.

Пострадалите от поведението на чужденците бургазлии зоват всеки, който е станал тяхна жертва, да подаде жалба във Второ РУ. Вече имало няколко, но трябват още доказателства за досието им на рецидивисти.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ