Баба препътува 400км и скри шапката на Бойко Борисов, той я разцелува

бойко борисов

Вчера една бургаска баба скри шапката на експремиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в Перник. Тя пропътувала400 км с влак, за да се качи на трибуната, да се здрависа с Борисов и да го целуне.

„Г-н Борисов, обърнете се, повика го тя, след като той слезе от трибуната. Дошла съм да се здрависам с Вас с нощен влак от Бургас дотук и довечера се връщам при болния ми мъж“, продължи екзалтираната пенсионерка, която се представи като г-жа Митова.

Буквално сащисан от казаното, Борисов се качи отново на сцената, прегърна я и я разцелува, а след това публикува снимки с нея в официалния си Фейсбук профил.

А г-жа Митова още нареждаше: „Мъжът ми Евдоким викаше: „не отивай да се запознаваш, ври му главата.“ Хвана се за главата и вика: „ти си луда, на 75 г. си, болна си ще припаднеш, 50 лева за превоз ще даваш, за да се запознаваш“.

Викам му: „докато не видим демокрацията в истинския смисъл на думата, няма да умрем, не бой се“, отсече г-жа Митова от Бургас.

А след това поощри Бойко Борисов да свали сакото си, за да не му е горещо. Възрастната жена с вид на учителка цитира Паисий Хилендарски, Петко Славейков, Радой Ралин и нареди до тях думи на експремиера Бойко Борисов, когото нарече свой съвременник.

А след това занарежда своите неволи:

„Да дойде Корнелия Нинова да види! Олиото на Слънчев бряг е 9 лв. Ходя 2 км всяка сутрин до хипермаркет, за да купувам олио от 6 лв., ходя пеша и се връщам с по три торби, защото демонстрирам несъгласието си“, обяви г-жа Митова.

Тя е недоволна и от машинното гласуване, съобщи flagman.bg. „Искам възрастните хора да гласуват с бюлетина“, тропна на трибуната пенсионерката от Бургас – г-жа Митова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ