Александър Йорданов: БСП ще бори корупцията?! Как да не се смееш: корупцията ще бори себе си!

нинова

„Шофирам и слушам по „Хоризонт“ Нинова. Смея се на глас, но държа здраво волана. Защо се смея ли? Защото поне 10 пъти бесепарката повтори, че БСП ще бори корупцията. Как да не се смееш: корупцията ще бори себе си!

А най-големият смях падна, когато шефката на БСП каза, че и ДБ са съгласни с нея. Дупе и гащи. По мярка“.

Това написа във Фейсбук евродепутатът и бивш председател на Народното събрание Александър Йорданов след днешното интервю на лидера на БСП и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова, чиято партия получи от президента Радев третия проучвателен мандат за съставяне на правителство.

Той е категоричен обаче, че нов кабинет няма да бъде съставен и преброи дните до следващите избори.

„На 29 юни, т.г. съм написал във Фейсбук, че до предсрочните парламентарни избори остават 88 дни. Сега пресмятам дали ще се окажа прав или съм подранил със седмица. Но е факт, че прогнозата съм я направил още когато калпавото правителство на Петков хранеше надежди, че ще управлява дълго.

Допълнил съм тогава, че дните до изборите ще минат неусетно… Предвидил съм още, че Ковидът и брат му, ще ни ударят отново и няма да усетим как ще дойде изборният ден. Предвидил съм също така, че калпавите коалиционни партньори ще ни задържат вниманието с нови политциркови изпълнения. И те наистина се стараят. Особено ДБ. Но защо пък не…

Настроението през лятото трябва да е добро. А несъмнено политическият цирк, който ни предложиха да гледаме „на живо“ от ДБ си струваше. Видяхме истински клоун, акробати с опасни пируети, слушаме и смешни вицове. Весело си поминуваме ние, българите, както биха рекли пак северномакедонците на техния чужд език. Що са избори все пред нас са“, коментира евродепутатът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ