КОШМАР! Нов страшен инцидент като с Георги Семерджиев блокира центъра на София!

катастрофа

България се размина по чудо с нов кървав инцидент, подобен на този, който сътвори рецидивистът Георги Семерджиев, съобщава БЛИЦ.

По-рано днес днес е станала катастрофа на столичния булевард „Христо Ботев“, в която шофьор на джип „БМВ“ връхлетя спрял „Хюндай“, в който се возели млада жена, бебе и баба.

Водачът на баварския всъдеход е причинил произшествието, а концентрацията на алкохол в кръвта му е била над 1.2 промила, което автоматично означава, че трябва да бъде задържан минимум за 24 часа.

Освен това се оказа, че въпросното лице е без шофьорска книжка и е бил във видимо неадекватно състояние.

За щастие скоростта, с която се е движил е била сравнително малка, защото в противен случай е щял да нанесе непоправими щети на беззащитните пътници в корейския автомобил.

Мотоциклетист е дал показания в полицията, че преди да направи инцидента на булевард „Христо Ботев“, водачът на беемвето едва не го е помел на оживено трасе.

Крайно време е законодателите да вземат по-сериозни мерки и за подобни нарушения пияни водачи директно да бъдат осъждани по бързата процедура на затвор, а колите им да бъдат конфискувани и продавани на търг, а парите от продажбата да отиват във фонд за подпомагане на пострадали от ПТП-та и техните семейства.

Иначе изстрадалата ни държава рискува да се превърне в гробница на невинни жертви, които вече дори не могат да се разхождат свободни по улиците.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ