Невиждан екшън в парламента! Тошко Йорданов заговори за пиците с кристали в Министерски съвет

тошко йорданов

Страстите в 47-ото Народно събрание се нажежиха до краен предел по време на пресконференции в кулоари. Стигна се дотам, че първо Георги Свиленски от БСП прекъсна трибунка на „Има такъв народ“, а след това Станислав Балабанов прекъсна изявлението на социалистите.

От двете страни си размениха остри реплики във връзка с предложението на Асен Василев за министър-председател. Според Балабанов името му не е обсъждано, а според Свиленски от „Има такъв народ“ били съгласни с номинацията му.

Друг повод за скандала между двете парии се оказа проваления кворум в парламента. Според Балабанов всички представители на „Има такъв народ“ са се регистрирали в зала, за да може да се гледа антикорупционния зкаон, но от БСП са провалили кворума, като в зала са се регистрирали едва половината от депутатите им и затова не е имало кворум.

На брифинга на „Има такъв народ“ говори и председателят на парламентарната група на партията Тошко Йорданов. „Откакто записите от камерите в МС отдиоха в прокуратурата, Кирил Петков и другите не са казали нито една дума за Гешев. Върнете и вижте“, призова той журналистите.

„За пиците с кристали пише в интернет. Знам, че там се ядат пици и ходят някакви червени фолксвагени“, каза още Йорданов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ