Дрескод HARVARD! Бориславова отвърна на Тошко – пусна пикантни свои кадри (СНИМКИ)

лена бориславова

Шефът на кабинета на Кирил Петков – Лена Бориславова отвърна на нападките на шефа на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

Народният представител цъфна в парламента с тениска с надпис „Harward Law – just kidding“. Йорданов избра дрескода за обсъждането на решнието за връщане на Иван Иванов начело на КЕВР. В изказването си той разкритикува именно юридическите способности на Бориславова.

Не закъсня и реакцията на самата Бориславова, която също се показа с тениска от американския университет.

„По повод на част от спекулациите на деня и след научените уроци, че ако не бъдат веднага оспорени, неистините “стават” истини, бих искала да поясня: Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои персонални правила, а колективно решение на управляващата коалиция. С тях и с кандидатурата на Станислав Тодоров се съгласиха всички партии в коалицията, включително бяха подкрепени в зала от г-жа Ива Митева и г-н Тошко Йорданов.
Няма обективни и професионални аргументи зад поименната нападка срещу мен, като се има предвид, че всички гласуваха единодушно. Никой не обича да губи, а още по-трудно е да го направи с достойнство“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ