Смразяващи кръвта подробности за мъжа, решил да накълца жена си като салам в Бургас

бургас полиция

Полицията излезе с брутални подробности за кървавата касапница в кв. Сарафово, при която тази сутрин 56-годишният британец Дарън Кърли намушка 54-годишната си жена, също британка, а после си направи сепуко, предава Флагман.

Сигналът в полицията е постъпил в 10:43 ч. Своевременно към мястото на инцидента се отправил полицейски автопатрул, като на стълбите на четвъртия етаж на междуетажната площадка в безпомощно състояние е открита 54-годишната англичанка с наранявания от остър предмет по тялото. Жената е била контактна и обяснила, че е нападната от съпруга си, който в момента бил в обитавания от тях апартамент. Пострадалата е откарана и настанена за лечение в УМБАЛ-Бургас, към момента състоянието й е стабилизирано и няма опасност за живота й.

Униформените се опитали да влязат при Дарън, но блиндираната врата на апартамента била заключена. А заради опасността той да е въоръжен и опасен обаче е извикан спецекип с нужната екипировка. Вратата била разбита, а ченгетата открили на земята гърчещия се 56-годишен Дарън. Той си бил направил сепуко с голям кухненски нож, бил с множество рани по гърба и гърдите.

Мъжът обяснил, че в последно време имали непрекъснато скандали със съпругата си, която искала да се връща във Великобритания. Подобно спречкване възникнало и снощи, като продължило през цялата нощ. След употреба на алкохол тази сутрин той взел нож от кухнята и я нападнал, след което опитал да се самоубие. Англичанинът също е настанен за лечение в УМБАЛ-Бургас. Той е контактен.

На мястото на инцидента е извършен щателен оглед. Иззет е и ножът, с който е извършено нападението. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление-Бургас.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ