Линда Петкова на тайно посещение в болница ,,Токуда“, медиците в шок: Какво се е случило?!

кирил петков линда

В болница „Токуда“ беше на тайно посещение Линда Петкова, съпругата на вече бившия ни премиер – Кирил Петков. Никой не е загатвал нищо за състоянието й, което ясно сочи, че визитата й в клиниката е трябвало да остане в тайна. След като се разбра обаче, мнозина се интересуват какво се е случило, пише kliuki.bg.

Обнадеждаващ е фактът, че видяната там Линда не е изглеждала унила или обезсърчена, а сякаш по-скоро е отивала за консултация по даден казус. Още повече, че не е била и сама, а с една от дъщерите им с Кирил, които имат здравословни проблеми, макар и да са още съвсем млади. Едната щерка е с диабет, а другите две пък са със сериозна алергия към всичко, което има глутен.

Най-вероятно е Линда да се е допитала до специалисти за децата си, още повече, че след това всички заминаха за морето. Очевидци обаче споделиха, че са впечатлени от това, че Линда не е ползвала услугите на гардовете от НСО и се е държала като съвсем нормален, средностатистически гражданин – без да нахалства и да прережда.

„Много симпатична жена. Много по-симпатична от онова недоразумение Лена Бориславова, която ги направи на маймуни всичките. Това не са мъже, това са идиоти“, коментират потребители в интернет.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ