Зверско ПТП в Пловдив: Ръцете ми са още в кръв, дано оживее момичето, извадихме я без крак

1316102

„Ръцете ми са още в кръв, дано оживее момичето, извадихме я без крак от колата“. Коментарът е на потребител на социалната мрежа Фейсбук под снимка, качена в I See You KAT Пловдив.

От кадъра става ясно, че снощи в Пловдив е станала тежка катастрофа. Точното място е Коматевският възел. Веднага са били изпратени представители на полицията в града под тепетата, както и медицински екип.

„Изпревари ме със 100+ и направо се разцепи в стълба“, съобщава от своя страна шофьор, който се е озовал на мястото на пътнотранспортното произшествие.

„Шофьорка е в тежко състояние, след като е катастрофирала с автомобила си в Пловдив. Произшествието настъпило на кръстовището между „Коматевско шосе“ и бул. „Хаджи Димитър“, а сигналът е получен в полицията двадесет минути преди 1.00 часа днес.

Според първоначалната ниформация лек автомобил „Фолксваген“ се движил с несъобразена скорост и се врязал в електрически стълб. В болница с опасност за живота е транспортирана 31-годишната жена зад волана, която пътувала сама в колата.

Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Разследването на причините за случилото се продължава в рамките на досъдебно производство“, съобщиха от пресцентъра на полицията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ