Юксел Кадриев се вкара в беля с 27-годишна красавица в bTV, сложи си таралеж в гащите

юксел кадриев

Плейбой № 1 на телевизията – Юксел Кадриев, е хлътнал по новото попълнение в колектива на новините – Виктория Готева, шушукат из bTV.

Лицето на сутрешните и обедните емисии на медията и старши репортерът и водещ Ивайло Везенков от 9 юли са в нова роля като двойка в представянето на най-важното от деня във вечерните новини.

Те се редуват заедно с титулярите Юксел Кадриев и Виктория Петрова и другата двойка – Лиляна Боянова и Иван Георгиев. Гетова е на 27 години, родена е в Пазарджик, където завършва езиковата гимназия „Бертолт Брехт“, пише „Ретро“. Любовта й към литературата я насочва към Софийския университет „Св. Климент Охридски“, където завършва журналистика. Работила е в онлайн и печатни медии, а през 2016 г. става част от новинарския отдел на бТВ като стажант.

Като ценител на женската красота Кадриев веднага спрял погледа си на нея, а в последно време не пропускал да й прави комплименти, издават техни колеги. Напоследък се говори, че гонещият 50 Юксел отново е преминал в лагера на ергените.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ