Хаджигенов на колене пред ПП и ДеБъ и обяви: Ако ще взривяваме нещо, ще се обадим на ИТН

Николай Хаджигенов

В студиото на „Денят започва с Георги Любенов“ Николай Хаджигенов от „Ние идваме!“ призова за предизборно обединение с „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.

Според него е необходимо да има предизборна коалиция, за да са ясни гласовете и след това да се гради програма.

„Ще има избори пак и пак, докато не разберем, че трябва да се създаде общ демократичен фронт, т.е. – събираме хората, които искат демокрация и правосъдие, изготвяме предварително програмата, стъпките и математиката. Тогава ще се съберат гласовете на хората, защото може да се предложи нещо ново.“, отбеляза Хаджигенов.

По думите му четворната коалиция е била сглобена по грешен начин и е нормално, че падна.

„Този тип обединение беше неправилен – трябваше преди изборите да има предизборна коалиция. БСП са огромен проблем във властта и това не е новина от днес. Бойко Борисов влезе във властта заради БСП. 16 години по-късно нищо не се е променило, те управляват по същия начин. За „Има такъв народ“ – каквото успяха да разрушат, го разрушиха, т.е. всичко. Ако трябва да взривяваме нещо, на тях ще се обадим.“, коментира Хаджигенов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ