Британецът, който кла жена си в Бургас, обезумя в болницата. Размаха нож и стана страшно

Болница

Британецът, който намушка жена си, а след това си направи сепуко в кв. „Сарафово“, е сътворил снощи невиждан екшън в УМБАЛ Бургас, съобщава Флагман.бг.

56-годишният Дарън Кърли бил изваден от отделението по реанимация и преместен в друг сектор на болницата. Съпругата му, която той намушка обаче продължава да се бори за живот и е в реанимация.

Снощи, около 23 часа Дарън бил като обезумял. Изскочил от стаята си, незнайно откъде намерил нож, с който заплашвал всички наред.

„Изглеждаше страховито. Крещеше нещо на английски, но не го разбрахме. Държеше и нож в ръка. Не знаем дали искаше да отиде при жена си и да довърши започнатото или се ядосваше, че е затворен в отделението. Обадихме се на полицията. Дойдоха и го закопчаха с белезници на леглото“, разказа очевидец на конфликтната ситуация.

Дарън трябва да бъде подведен под отговорност, но до този момент няма информация да му е наложена някаква мярка за неотклонение. Факт е, че лекарите и сестрите в болницата се страхуват от него още от първите часове след приемането му. След това, което направи снощи, те едва ли ще могат да работят спокойно в присъствието на агресивния британец.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ