Депутат на Киро се появи в ефир и разсмя Виктор Николаев: Издаваме държавата в стабилно състояние!

венко сабрутев

Кабинетът на Кирил Петков предава държавата в стабилно състояние, с 1,5 млрд. излишък в хазната и 2 млрд. лв. по-нисък външен дълг. Това обяви в студиото на „Здравей, България” Венко Сабрутев от „Продължаваме Промяната”.

„Начинът, по който ние управлявахме, беше много различен. Бяхме под изключителен мониторинг на опозицията. Говореха се страшни глупости от типа на това, че държавата ще фалира”, поясни той.

„Г-н Борисов вчера заяви, че искат да си партнират с ПП. Днес Биков казва: „Няма такова нещо“. Хипотезата за партньорство е само една – ако се направи реална съдебна реформа, има реално работеща Прокуратура, направят се разследвания на кюлчета, пачки и чекмеджета”, каза още Сабрутев.

По думите му разликата между „Продължаваме Промяната” и останалите партии е, че няма необходимост да получиш съгласие от лидерите, за да участваш в служебното правителство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ