Софиянци и БСП се надигнаха: Вън проститутките и травеститите от „Христо Ботев“

площад македония
Жители на част от центъра на столицата започнаха събиране на подписи срещу присъствието на проститутки, травестити и хамали по булевард ”Христо Ботев”. Те се оплакват, че от години са подложени на тормоз и шумотевица денем и нощем.

От инициативен комитет „Спокойствие и сигурност за „Красно село“ настояват да бъдат премахнати незаконните товаро-разтоварни дейности и хамалите от бул. „Христо Ботев“, както и проституиращите. Общинският съветник от БСП Николай Николов събира подписи:“От 20 г. търпим очевидно беззаконие. И на хамалите, и на проституиращите травестити, гражданите са притеснени и повече няма да търпят това беззаконие в центъра на София“.

Владимир Христов, живеещ в района, разказва пред БНР: „Да, живея в района и ми е дошло до гуша от досадното присъствие на хамалите и още по-гнусното присъствие на травеститите, които по всякакъв начин притесняват живущите и преминаващите хора. Напълно подкрепям подписката.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ