Киро изби рибата с лапсус в последното си изречение като премиер: Пожелавам ви к*рец(ж)

кирил петков гълъб донев

Бившият премиер Кирил Петков допусна уникален лапсус по време на последната си изява като министър-председател, предава ПИК.

Петков, който преди минути предаде властта на служебния министър Гълъб Донев, изчете кратка реч, в която съобщи какво е направило правителството му през последните месеца.

На финала бившият премиер се обърна към настоящия с пожелание за успех и кураж. Последното му изречение като министър председател обаче се превърна в лапсус, за който дълго ще се говори.

„Желая ви к*рец(ж)… кураж, смелост и успех“, И3pъcи Пeтков, видимо смутен, че може би е изрекъл голяма глупост, която няма да остане незабелязана.

Така, на финалната права като премиер на България, Просто Киро отново се изяви с пореден гаф, като заради трудно разбираемия му на моменти майчин език остави аудиторията да се чуди и мае курец или куреж е искал да пожелае на своя наследник.

А в социалните мрежи вече тръгнаха шеги, че е пратил Донев на куреца…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ