Колтуклиева попиля Рашков: Отивате в заточение! Само да не се озовете от страна на куролацията…

бойко рашков

Неуважаеми другарю Рашков,

Ние, бившите хора, с ведро настроение и с най-искрено удовлетворение, сърдечно казваме “СБОГОМ!” на вас, бившите министри.

Дойде денят, очакван с нетърпение, да ви изпратим на заслужено заточение – като се съвземете от шока, извикайте си адвокатите и започнете да приготвяте обясненията за прегрешенията. Скоро ще ви потрябват.

Няма да ни липсвате, но няма да можем да ви забравим бързо. Нанесохте толкова тежки поражения, че лечението от вашите решения, ще бъде дълго и сложно, като след пандемия.

… Един твой приятел, другарю Рашков, който даже искаше да ти вземе мястото като вътрешен министър, беше се провикнал гороломно: първият арестуван министър ще бъде бивш спортен министър. Пу-пу-пу, да плюем в пазва… Че и той е бивш спортен министър.

Толкова много обичахте да плашите с арести, да организирате арести… та – ето, на – ще можете да продължите сериала с бъдещи арести… но в продължението – да не чува Дяволът! – да не се озовете от другата страна на куролацията – откъм болезнената й страна?!

Ето и моят личен поздрав към теб, ти си знаеш!
“И ето идва най-щастливият ден, когато ти ще си далече от мен!
Когато не си със мене, обхваща ме тревога, от всичко се стряскам, защото си мисля, че идваш във моя дом…
Най-щастливият миг на раздялата, кагато си тръгваш! И аз със сълзи на очи се моля на Бога – дано не се върнеш! ( любима песен на “Контрол”)

Сбогооооооом!

Соня Колтуклиева,
свободен човек

От личния блог на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ