БАЛОНЪТ СЕ СПУКА: Петков похарчил милиони, за да изчисти имиджа си на прелюбодееца от „Парапетгейт“.

кирил петков

Кризисният пиар на израелска компания, която преди два месеца е била наета да излъск порутения имидж на бившия премиер Кирил Петков след разкритията на ПИК за аферите „Парапетгейт“ и „Солун“, в които му партнира близката до сърцето и леглото Лена Бориславова, отиде по дяволите!

В края на юни самият Петков призна в „Панорама“, че има нова комуникацонна стратегия, с която в кабинета ще се опитат да преодолеят проблемите си.

Зад въпросната стратегия стоели 10 души от Израел, чийто „гениални“ мозъци измислили „разболяването“ на проблемната за имиджа на Петков Лена Бориславова.

А също и изкарването на площада на законната му половинка Линда Петкова, та, видите ли, събралото се „множество“ да го припознае като любящ съпруг и баща за пример.

Дали е истина или не, но мълвата в политически среди разнася, че за целта са били похарчени едни нищо и никакви 1.5 милиона лева. Дали сумата е достоверна, в случая не е от значение – факт е, че израелците не са чистили имиджа на тотално провалилия се бивш премиер срещу едно „Мерси“.

Както и месеците, през които Петков ни управлява, от днес и тези пари, които вероятно са от джоба на данъкоплатеца, са прахосани на вятъра. Просто Киро похарчи милион, за да докаже, че няма връзка с говорителката си Лена Бориславова.

Една снимка, за която дълго ще се говори, днес пукна балона. А ожесточените спорове в социалните мрежи държат ли се наистина двамата за ръце или това е зрителна измама, са в разгара си.

И ако бившият министър-председател и говорителката му не бяха изкачили стълбите на Министерски съвет на сантиметри един от друг, вместо да спазят що-годе прилична дистанция, подобяваща за позициите им, дилемата сега нямаше да е на дневен ред, а мадам Лена нямаше да дава фейсбук-отчет за последните си минути като подчинена на шефа си.

В крайна сметка днешните кадри разбуниха духовете. А дали Лeнa и Киpo се сбогуват с властта хванати за ръце, както е модерно да се казва – всеки сам си преценя!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ