Спорт Тото с въпрос към вас: Какво ще направите, ако вие сте следващият тото милионер? (Видео)

спорт тото

Джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ се очаква да достигне 6 300 000 лева

В момента в играта „Тото 2 – 6 от 49“ на Български спортен тотализатор се трупа най-големият джакпот в България. Сумата тази седмица се очаква да достигне 6 300 000 лева. Най-логичният въпрос, който всеки си задава, е какво ще направя с парите, ако стана следващият тото милионер. А вие замисляли ли сте се как се харчат толкова милиони?

Всеки участник в игрите, пуснал своя фиш онлайн или в тото пункта, е потенциален милионер. Всеки фиш за любимата ти игра, ти дава шанс да бъдеш гост в студиото на СПОРТ ТОТО и да получиш чек за многомилионна сума.

Справка в сайта на Български спортен тотализатор показва, че джакпот с такъв внушителен размер е събитие. Ако оцелее и този четвъртък, той ще се нареди на шесто място в класацията на най-големите джакпоти в историята на тотото.

Но дори късметът да не ви се усмихне този път, вие имате шанс да спечелите чисто нов автомобил във всеки един тираж, както и извънреден бонус от няколко хиляди лева. Просто не забравяйте да проверявате фишовете си! Става много лесно онлайн и във всеки тото пункт, където веднага ще разберете, дали печелите.

Забравен в чантата фиш, донесе чисто нова кола на дама от Русе. Преди дни Стефка Памукова разбира, че СПОРТ ТОТО гостува в родния й град и организра специално събитие. Решава, че иска да види любимите си водещи от малкия екран – Цецо и Марина на живо и отива на събитието. На място си спомня, че е пуснала фиш, който не е проверила. Прави това по време на специалното събитие и разбира, че е горд собственик на нов автомобил. И това, ако не е късмет!

Следващото събитие на СПОРТ ТОТО ще бъде в Ботевград на 24 август, петък. От тотализатора канят всички, които се чувстват късметлии, да заповядат на централния площад в града в 18:00 часа. Ще има много музика, изненади и печалби за почитателите на тото игрите.

Източник: 24часа



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ