Войната излиза на повърхността! Пиарката на Бойко срина служител на Пеевски: Малък човек

румяна арнаудова

„Познавам Любо от над 10 години! Добър колега, добър човек. Решението за неговото освобождаване за мен и колегите ми беше трудно. Не съм сигурна, че е правилното! Елена Крумова, ако във версията Ви има и грам предозиране – жалко! За Любо ще кажа, че не приемам умишленото насилие, вярвам му, защото го познавам и знам, че не може и муха да удари! Но и мухата се убива с вестник…

Това написа пиарката на правителството Севделина Арнаудова в профила си във Фейсбук по повод уволнението на служителя в правителствената пресслужба Любомир Методиев, позволил си да удари журналистката Елена Крумова от вестник на Делян Пеевски.

Това обаче е нищо! След това Арнаудова направо срива със земята работничката на Корпулентния, като цитира поетесата Мария Лалева: „- Най- грозно съди виновният, чедо. Малкият виновен човек. Най- безмилостно и най- шумно. Ще притури върху човешката ти вина и неговата присъда. Онази, дето му е отгоре. Защото не може да я понесе, но усеща, че вече му е прочетена. И търси под дърво и камък друг виновен, за да му я стовари на главата, та дано се освободи. Затова малкият човек съди двойно. Но да знаеш, че в тая вселена няма как да се спъна аз, пък да си счупиш крака ти.
Такъв човек трябва да помилваш двойно в душата си, както той двойно те е съдил. И няма значение дали ще е чул и разбрал прошката ти. Свободният след това ще си ти.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ