Саша Илич: ЦСКА ще има проблеми, футболистите трябва да внимават

саша илич

Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред медиите преди първия мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят срещу ирландския Сейнт Патрикс е от 20 часа на „Армията“. Сръбският специалист беше категоричен, че отборът ще има проблеми, ако си мисли, че предстои лесен двубой.

“Целта ни е да продължим напред в турнира Лига на конференциите. Няма да ни е никак лесно, тъй като съперникът е борбен отбор. Ние трябва да бъдем внимателни с тях. Това, което демонстрираме в последните мачове, е начинът, по които трябва да играем, но има още неща, които да подобрим. Ирландците използват много статичните положения и ние ще обърнем внимание на това. Все пак гледаме предимно нашата игра и представяне”, заяви Илич.

“Линдсет вече тренира нормално с нашия отбор, идва от първенство, което се играе и не се нуждае от физическа подготовка. Сигурно ще бъде в плановете ни за мача. Бисмарк, Митков и Папазов не са готови. Кръстев получи удар и не е тренирал с отбора няколко дни. Турицов пък има лек проблем с аддурктора”.

“В продължение на две седмици играем през три дни и ни е необходима седмица, в която да имаме само един двубой. Затова решихме да отложим двубоя с Ботев. Те са един от най-силните отбори в първенството, въпреки че в момента нямат резултати, но не сме мислили за това дали щеше да е по-добре за нас да играем сега. В момента мислим само за утрешната среща”.

“Няма гаранция, че какъвто и резултат да постигнем, ще се класираме, но ще играем на наш терен и ще се опитаме да тръгнем агресивно. Независимо от резултата утре, има реванш, така че няма да бъде решаващ двубой.

“Стоичков е един от най-големите български футболисти, ако не и най-големият, и със сигурност присъствието му ще бъде голям импулс за играчите и на феновете”.

“Позитивните резултати и добрата игра в последните два двубоя повишиха настроението. Това дава и допълнителна мотивация на играчите да се подобряват допълнително. Оптимист съм, но не изпадам в еуфория. Разликите в отборите във футбола вече не е толкова голяма и ако излезем с нагласата, че ще имаме лесен мач, можем да имаме проблеми”, завърши Илич.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ