ШОКИРАЩО ВИДЕО от Варна! BMW батка се дърви на жена, а тя го „нокаутира“ за 30 секунди

Заснемане

Клип, разпространен от Боен клуб „България“ показва поредния бабаит на пътя, който заплашва със саморазправа семейство от друг автомобил, с който явно са имали конфликтна ситуация на пътя.

Действието се развива на варненска улица, а младежът с бойните „умения“ шофира лъскав автомобил с варненска регистрация. Освен, че е напсувал водача на другата кола, кандидат биячът размахва средни пръсти и обижда жената от автомобила, пише Varna24.bg.

Ето и коментара на Боен клуб „България“, откъдето предоставиха клипа:

„За съжаление нямаме информация кога и къде е заснет клипът. Единственият ориентир е варненският номер. Пратиха ни го, защото преди време имахме една инициатива срещу подобни биячи. Случаят е след побоя на околовръстното в София. Нямаме идея коя е жената, занесла клипа. Както и агресора. Ние отправихме покана, ако някой подобен екземпляр иска да се пробва в залата, да заповяда при нас. Ако победи, ние му даваме и парична награда. За съжаление тези случаи продължават, а нашата идея е превенция, не агресия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ