Народът падна от смях! Радостин Василев се здрависа с букета… на Весела Лечева (ВИДЕО)

радостин василев

Бившият спортен министър Радостин Василев се изложи за пореден път. Този път това се случи по време на приемането на властта от служебния спортен министър Весела Лечева. Докато течеше церемонията Радостин Василев подаде ръка на Лечева, но тя не отговори и той беше принуден да се здрависа с букета, който той самият ѝ беше подарил преди официалните снимки, предава Tribune.bg.

За краткото му време като министър отцепникът от ИТН, стана скандално известен с безкрайните разправии със спортните федерации, с гуляите си на гръцки курорти и приятелските си назначения. Неговото име е и доста спорно в спортните среди, а по време на управлението му в ММС, нито една от федерациите не отчете положително работата му.

На 13 декември 2021 г. спортният адвокат с не особено голяма практика, бе избран за министър на спорта. Началник му стана Кирил Петков, срещу когото той написа поредица от коментари как е нарушил Конституцията и е подписал декларация с невярно съдържание.

Само няколко месеца по-късно Василев забрави за Конституцията, напусна ИТН и показа готовност да се влее в редиците на „Продължаваме промяната”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ