Новото острие на Саша Илич: Друг клуб ли? ЦСКА е сред най-добрите на Балканите!

бамба

Новото попълнение на ЦСКА Дауда Бамба даде първото си интервю като футболист на „червените“ пред клубната телевизия и заяви, че е имал и други оферти, но силно е искал да играе за „армейците“.

„Много съм щастлив, че днес подписах своя договор. Когато дойдох, нещата не се получиха така, както ми се искаше, но прекарах последните няколко седмици тук и беше много приятно. Отборът, треньорите – всички ме приветстваха и ми помогнаха с възстановяването. Чувствам се напълно добре и съм много щастлив, че съм част от отбора. През последния месец се възстановявах. Всеки ден идвах по-рано за процедурите с физиотерапевтите, с кондиционния треньор. Преминах специални тренировки, които ми помогнаха да заздравя мускулите около коляното. Това ми помогна много и съм много, много благодарен на клуба“, започна Бамба.

„Чувствам, че съм готов на 100%, но не го мисля само аз – докторите, физиотерапевтите и треньорите също казаха, че съм готов, защото виждат как тренирам всеки ден. Чувствам се добре, вълнувам се, нямам търпение да играя и да се срещна с феновете. От първия ден имам много добра комуникация с треньора. Той има страхотни идеи, много е умен, въпреки че е млад. Има невероятна визия, знае какво прави и какво иска да постигне. Разговорите с него протичат страхотно. Всеки ден ми помагаше и с възстановяването. Усмихва се, позитивен е. Разбрах, че много е държал да подпиша с отбора и съм щастлив, че успяхме. Надявам се да му се отблагодаря на терена. След едва няколко прекарани тук дни, разбрах, че искам да остана в ЦСКА, защото е един от най-добрите клубове на Балканите и виждам, че всичко е много професионално. Хората са много мили. Просто усетих, че това е правилното място за мен. Имаше интерес от други клубове към мен, говорих отново с агента ми, но не исках и да го чуя, исках да остана в ЦСКА“, добави нападателят.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ