Мрежата се тресе, зоват Гешев: Събуди се! Това са далаверите на Киро, Лена, Нинова и Събев!

кирил петков асен василев

Докога калинките на #Простото и Нинова ще стоят в ръководството на ББР, ДКК, Булгаргаз, БЕХ, БАКХ, НИТИ, ВМЗ, ВиК, Български пощи и другите апетитни държавни дружества- партийни и лични касички?
Колко милиарда са източени и откраднати през схеми с посредници за търговия с оръжия и газ?
Колко кредити на фирми около Прокопиев и разни стартъпи на подставени малоимотни лица са отпуснати от ББР през последните месеци?

След като от март до юли от Булгаргаз са изчезнали 1/2 милиард лева, по думите на новия стар шеф на ДКЕВР, колко са загубите от другите държавни дружества?
Къде отидоха 9 милиарда от бюджета, които Киро Петков и ортака му Асан Василев похарчиха за десет дни в началото на годината и за които пита коалиционният им партньор Слави Трифонов?

Колко са загубите от меморандумите с Джемкорп и Завода за електроавтомобили? Колко ще са неустойките, дължими към Газпром на принципа take or pay? Колко струваше фалиралата самолетна линия София – Скопие? Колко струва на бюджета на държавата умишленият фалит на Български пощи, наложен от прекия им конкурент Ник Събев – Дядо Виконтий? Къде отидоха над 200 милиона евро, отпуснати от ЕС за украински бежанци? Върнаха ли Киро Петков и еугЛена Бориславова незаконно взетите заплати и хонорари от Министерство на икономиката и ББР след решението на Конституционния съд – стотици хиляди левове?

Гешев, събуди се! Кой ще плаща зулумите на двойката измамници без харвардски дипломи в съучастие с Нинова?

От Фейсбук профила на журналиста Николай Бареков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ