Ани Салич изчезна! Зрителите в паника: Какво се случва?!

ани салич

Ани Салич вече почти седмица не води новините на Нова телевизия, съобщава Hotnews.bg.

Заради отсъствието на новинарката нейният партньор Николай Дойнов е принуден да води емисиите както в 19.00, така и в 22.00 часа сам, което се случва за първи път в историята на телевизията. В Нова телевизия винаги са залагали на воденето по двойки, като другият екип се състои от Даниела Тренчева и Христо Калоферов.

Тази седмица обаче Дойнов е сам, въпреки бурните политически събития. Той води сам емисията, в която трябваше да представи новото правителство и продължи така и през останалите дни, като се справи перфектно. Доброто му представяне сам обаче не обяснява отсъствието на Салич, която никога досега не е отсъствала от работа. Преди 10 дни снимки от почивката на водещата потвърдиха нейната връзка със Сотир Цацаров.

Двамата отдъхваха на гръцки остров в компанията на щерката на Салич, а само дни след това дойде новината, че Цацаров се е развел. Николай Дойнов също бе на почивка на морето. Докато те бяха в отпуск, Тренчева и Калоферов бяха на екран, но очевидно сега е техен ред да се порадват на заслужен отдих. Графикът на отпуските е съгласуван отдавна и едва ли професионалист като Салич ще си позволи да вземе извънредни дни в тази напрегната политическа обстановка.

Не е изключено водещата да е болна и да пази леглото в разгара на поредната ковид вълна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ