Щом и бабите станаха автоджигити! Вижте какво направи 70-годишна шофьорка в Русенско, та пожарникари рязаха колата й

Полицаи-подкуп
Кат полиция

70-годишна шофьорка на лек автомобил „Рено“ е пострадала тежко при преобръщане на автомобила й извън пътя по таван в Русенско. Наложило се да бъдат разрязани ламарините на колата, за да бъде измъкната от нея възрастната дама, която за щастие оцеляла.

Повиканите на мястото огнеборци действали бързо, за да не се стигне до възпламеняване на разлятото на пътя гориво, като обезопасили ел. инсталацията на возилото. Катастрофата станала на път я между гр. Две могили и село Иваново, в района на разклона за с. Кошов.

Екип на РУ – Две могили бил незабавно изпратен за изясняване на инцидента. Униформените установили, че при ясно време и суха пътна настилка, вероятно при движение с несъобразена с пътните условия скорост, управлявалата лекия автомобил „Рено Лагуна“, 70-годишна жена, след десен завой загубила управление, колата напуснала платното вляво и се преобърнала в крайпътни храсти.

Наложило се е съдействие от екипи на пожарната за изваждане на пострадалата водачка от колата. С помощта на хидравличен комплект била извадена пострадалата шофьорка. Екип на Центъра за спешна помощ я е откарал в болницата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ