Хак да му е! Кирил Петков преживя поредното неочаквано публично унижение

кирил петков

Оказва се, че бившият премиер Кирил Петков е изкарал баровска тридневна почивка в 5-звездния хотел „Сиена“ в курортното селце Лозенец в очакване на издаването на указ от Румен Радев за разпускането на правителството.

Запознати издават, че Петков си тръгнал от хотела, заедно с многолюдната му охрана към 16 ч. в понеделник.

Казано с други думи – броени минути, след като Румен Радев обяви четвъртия си служебен кабинет, оглавен от Гълъб Донев.

Очевидци разкриват, че напускайки почти на бегом хотела, Петков не изпускал мобилния телефон от ухото си, обграден от трима от гавазите му.

Той напуснал Лозенец „на буркани“, пуснати от охранителите в пилотния джип на кортежа му.

Лимузината му била ескортирана от два джипа, а за неговата сигурност се грижели 11 въоръжени бодигарда.

По-наблюдателни гости на 5-звездния хотел разкриват, че около рецепцията и откритите пространства гъмжало от цивилни охранители на Петков. Малко преди пристигането му към 1 ч. след полунощ, гардовете проверили целия периметър с металотърсач за взривни устройства.

Ден по-рано служителите на хотела били предупредени, че ще имат знатни клиенти, но не били информирани кои точно ще са те.

Заради Кирил Петков и охраната му се наложило да бъдат направени размествания в хотела, както и да бъдат отменени някои от резервациите.

От НСО дори настояли да бъде отцепено цялото крило на хотела.

Както сами се досещате, Кирил Петков се настанил в лукс апартамента, а бодигардовете му – в съседните пет двойни стаи.

Това, което направило силно впечатление бил фактът, че Петков бил напълно сам – без съпругата му Линда и дясната му ръка Лена Бориславова.

Служители на хотела разкриват, че ВИП апартамента, в който бил настанен бившият премиер струва 800 лева на вечер, а двойните стаи – „скромните“ 350 лева на вечер.

Бърза сметка сочи, че само за трите нощувки са похарчени 7 650 лева.

Дори и да предположим, че експремиерът е платил от своя джоб луксозния апартамент, в който е бил настанен, то издръжката на НСО е с пари от данъкоплатците.

По груби сметки тридневния отдих на Петков в Лозенец с разходите по командировъчни и храна на охранителите, надхвърля 15 000 лева. Още един повод за „Честита прецаквация!“ за редовия данъкоплатец.

При все, че тузарския 5-звезден хотел е разположен на метри от морския бряг, Петков не плажувал нито ден.

Припомняме, че според запознати, Кирил Петков и жена му Линда са нудисти и ходят да плажуват с приятели на Маслен нос.

Очевидци обаче разкриват, че в събота, Петков се качил на бързоходна яхта в Созопол, след което е вечерял с висаджийския бос Румен Атанасов-Козела в ресторанта към марината, собственост на Козела.

Мълвата носи, че и този път почивката на Киро не е минала безпрепятствено.

След като преди дни претърпя огромно унижение и бе изгонен от плажуващите на „Корал“ се оказва, че този път му е била отказана резервация в ресторанта на Белослава – „Виларте“.

Мераците на премиера да вечеря там в неделната вечер бързо били отрязани от персонала на ресторанта.

Тъй като хората му се обадили в последния момент, за да запазят маса, от заведението на джаз дивата троснато ги отрязали, че всички маси са запазени още от средата на месец юли. Не помогнало дори и уточнението, че въпросната маса е за Кирил Петков.

Източник: Уикенд



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ