Цирк в съда! Дрогираният шофьор от мелето пред КАТ Пловдив: Ива, ела да ме видиш!

шофьор катастрофа

„Ива, моля те, ела да ме видиш утре следобяд, моля те!“. Това извика Александър Паталенски в съдебната зала вчера, за да помоли въпросната дама, присъстваща на процеса, да го посети за свиждане. „Не съм употребил наркотици, а лекарства, които излизат false positive“ (фалшиво положителни – бел.ред.), добави още той пред камерата на Plovdiv24.bg.

До момента няма доказателства, че подсъдимият Александър Паталенски страда от психично заболяване. Началникът на ареста в Пловдив е уверил прокурора по делото Атанас Илиев, че на Паталенски му се оказва всякакъв вид медицинска помощ. Досега обаче не е имало нужда, заяви Илиев.

Очаква се да излезе експертното заключение за назначената експертиза на кръвта. Тогава ще се прецени дали да се наложи корекция в повдигнатите обвинения.

Не е ясно кога ще излезе експертизата заради намаления състав в летния период. Отговорът се очаква до 2-3 седмици. В крайна сметка Пловдивският районен съд вчера остави в ареста Александър Паталенски.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ