Бившият на Тита ѝ нанесъл жесток побой

Тита и Недко Николов

Певицата Тита и ММА боецът Недко Николов се разделиха с чутовен скандал и побой.

Здравенякът е счупил два пръста на изпълнителката, която доскоро е ходела с гипс, твърди в. „Уикенд”. Не е ясно как се е стигнало до големия скандал и каква е била причината, но двойката не е заедно от около месец. Христина Христова, както е истинското име на певицата, вече е свободна жена.

Татуираният мачо не се радва на сливенските прелести на блондинката. Недко е изтрил всичките си снимки с бившата си изгора в социалните мрежи. Тя също е премахнала повечето общи кадри, като е запазила няколко, последният от които е от април миналата година, когато двамата бяха заедно на почивка в Египет. Тита и Недко вече не се следват в социалните мрежи, което също е ясен показал, че са се разделили.

Слуховете за края на връзката им се носят от няколко месеца, но до момента двамата категорично отричаха да не са заедно. Феновете на русата певица със сигурност ще останат доволни от развоя на събитията, тъй като те категорично не харесват Недко от самото начало на връзката им. Склонността му към агресия и липсата на кариерна перспектива не се нравели и на родителите на поп певицата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ