Бомба! Незаконна сестра на Гери-Никол тръгва по стъпките й

geri nikol

Стана ясно, че Гери-Никол не е единствена дъщеря.

Скандалната певица крие семейна тайна, която падна наскоро. И тя е, че Гери-Никол има сестра, която е незаконна. Вероятно тя е плод на забежката на таткото, а той не е дал името си на тайното си отроче.

Новината предизвика разнобой сред феновете на варненката, твърди kliuki.bg. Наскоро изпълнителката празнува 24 лета, както винаги скандално.

На морския бряг, край Созопол, тя не спря да се ближе с гримьора Цецо Алексиев. Снимките по-скоро предизвикаха отвращение, отколкото радост за окото.

Гери-Никол не обича да парадира с родителите си. За тях се знае, че са богати и изпълняват всяка прищявка, колкото и да е ексцентрична, на чедото си. Певицата е показвала единствено мама Ирина, сега стана ясно защо.

За таткото на скандалната дива се знае, че не може за нищо да й „счупи хатъра“, а причината се разбра-заради изневярата му.

За незаконната сестра на Гери-Никол се знае, че се е записала за участие в новия сезон на музикалното шоу „България търси талант“.

„Няма начин да не я познаете. Все едно виждате огледалния образ на Гери-Никол. Едно време и тя тръгна от музикален формат, сега сестра й прави същото“, коментират очевидци.

Вероятно Гери-Никол и сестра й не поддържат връзка, но интересно кога варненката е разбрала за нея.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ